Jouw website toegankelijk? Wij helpen je van A tot Z.

In onze digitaliserende wereld is webtoegankelijkheid belangrijker dan ooit. Meer dan 4,5 miljoen Nederlanders hebben moeite met het lezen, begrijpen en gebruiken van websites en apps. Bovendien moeten (semi-)overheidsinstellingen inmiddels volgens de wet voldoen aan de richtlijnen van de WCAG 2.1 . Ook voor andere organisaties komt er strengere wetgeving aan. Wil jij jouw website toegankelijk en bruikbaar maken voor iedereen? Wij helpen je met ons netwerk van ervaren professionals. Als je wilt nemen we alles voor je uit handen: van audit tot technische implementatie.

WAT HOUD JE NU TEGEN OM JE WEBSITE TOEGANKELIJK TE MAKEN?

IK MIS KENNIS

Webtoegankelijkheid is complex. De hoeveelheid richtlijnen duizelt je soms. Bovendien is het moeilijk om je te verplaatsen in de belevingswereld van iemand met een beperking. Gelukkig kun je de kennis die je nodig hebt makkelijk in huis halen. Wij hebben een groot netwerk aan toegankelijkheidsexperts die je graag helpen. Eventueel worden ze tijdelijk onderdeel van jouw team, zodat je snel grote stappen kunt zetten.

IK KOM HANDEN TEKORT

Wordt de capaciteit van je team al maximaal gebruikt? Dan is het logisch dat je werken aan webtoegankelijkheid steeds vooruit schuift. Tijd om wat extra mankracht aan je team toe te voegen. Wij helpen je met ons grote netwerk van ervaren , designers, UX’ers, marketeers en andere specialisten.

ONZE ERVAREN PROFESSIONALS HELPEN JE GRAAG

BUSINESS CASE

Hoeveel impact maakt toegankelijkheid op jouw organisatie?

Laat ons berekenen hoeveel impact toegankelijkheid kan maken op jouw organisatie. Hoe groot is de groep met een beperking die potentieel kan worden toegevoegd aan jouw klantenkring? Wat betekent digitaal toegankelijk zijn voor jouw merk? En wat is de potentiele waarde die je laat liggen als je jouw website niet toegankelijk maakt?

AUDIT OF QUICK SCAN

Waar sta je nu?

Hoe toegankelijk is je website nu en waar kan het beter? Wat moet er gebeuren om te voldoen aan de richtlijnen? Een van onze toegankelijkheidsexperts voert een uitgebreide audit of quick scan voor je uit, zodat je precies weet wat je te doen staat.

TOEGANKELIJKHEIDSVERKLARING OPSTELLEN

Nodig om te voldoen aan de wetgeving rondom webtoegankelijkheid

Om als (semi-)overheidsinstelling te voldoen aan de wetgeving moet je een toegankelijkheidsverklaring opstellen. Hierin staat in hoeverre je website al aan de eisen voldoet en welke maatregelen je neemt om toegankelijkheid te borgen. Hierin moet ook een planning worden opgenomen. Laat een van onze toegankelijkheidsexperts deze verklaring voor je opstellen.

TECHNISCHE IMPLEMENTATIE

Door ervaren developers, op afstand of gedetacheerd

Om aan de toegankelijkheidseisen te voldoen moeten er waarschijnlijk dingen aangepast worden in de techniek van je website. Wij hebben een uitgebreid netwerk van ervaren developers die je hierbij kunnen helpen. Zij zorgen ervoor dat mensen met een beperking jouw website optimaal kunnen gebruiken.

MAAK JE CONTENT TOEGANKELIJK

Zodat iedereen jouw teksten kan lezen en begrijpen

Niet alleen de techniek van je website is belangrijk. Ook de teksten op je website dragen bij aan toegankelijkheid. Onze contentspecialisten optimaliseren jouw teksten, zodat iedereen ze zo goed mogelijk kan begrijpen. Ook laaggeletterden, mensen waarvoor Nederlands niet hun eerste taal is en mensen met dyslexie.

WORKSHOPS EN TRAININGEN

We leren jouw team hoe ze toegankelijkheid blijvend waarborgen

Toegankelijkheid is niet iets wat je één keer goed neerzet en waar je daarna niet meer naar om hoeft te kijken. Je moet eraan blijven werken en het zou in de hele organisatie moeten leven. Bij elke nieuwe pagina, elk nieuw document en elk nieuw product dat ontwikkeld wordt is het belangrijk dat er ook gedacht wordt aan mensen met een beperking. Daarom verzorgen wij workshops en trainingen. Zo kun je toegankelijkheid blijvend waarborgen.

Direct reageren

Heb je of zoek je een opdracht?

Voor professionals

  • Contractuele afhandeling
  • Eén vaste contactpersoon
  • Op tijd je geld, binnen 30 dagen
  • Geen relatie of concurrentiebeding
  • Aansprakelijkheidsverzekering

Voor opdrachtgevers

  • Contractuele afhandeling
  • Eén vaste contactpersoon
  • Specialisten (5+ jaar ervaring)
  • De juiste persoon voor de job
  • You get what you pay for

Opdrachtgevers