Jouw werk als scrum master is inspirerend.

Want niet alleen laat je je team vol talent opbloeien, je zorgt ook voor betere resultaten. Jij hebt niet zomaar kennis van of ervaring met Scrum en Agile: je beheerst ze volledig. Zo komen projecten van de grond die echt de gewenste flexibiliteit, kwaliteit en efficiëntie hebben. En dat is hard nodig, want je wordt hier als scrum master gezocht.

SCRUM MASTER

Jouw taken bestaan uit het implementeren van de Scrum-werkwijze, volgens de regels. Hiermee zorg je voor flexibele projecten waarin je team minimaal documenteert, veel experimenteert en snel beslist. Hierin ben jij de processpil. Geen projectmanager, maar een meester die zijn team niets in de weg laat staan. Zelfs niet de product owner of andere stakeholders, welke jij tevens correct weet te begeleiden.

SCRUM PLANNING

Natuurlijk begint de werkdag met een Daily Standup, van maximaal vijftien minuten. Iedereen beantwoordt de drie vragen: ‘Wat heb ik gedaan? Wat ga ik doen? En wat zijn de problemen?’. Teamleden raken zo gewend nauw samen te werken, wat voor een betere kennisoverdracht zorgt. Hierbij hou je gepaste afstand van de inhoud, want jouw focus ligt op de procesinrichting. In de Sprint Planning Meeting bespreek je bovendien de actuele product backlog met de product owner, waaruit je teamleden de items halen die zij tijdens de komende sprint kunnen uitvoeren.

 

EEN GREEP UIT ONZE OPDRACHTEN

“We ondersteunen een ontwikkelteam om de volgende stap in Agile volwassenheid te maken.”

“We werken vanuit de developement teams mee aan de implementatie van SAFe.”

SCRUM TEAM

Werken in een zelforganiserend en multidisciplinair team is wat je als geen ander kent. 80% van het werk wordt in en door het scrum team zelf gedaan. Een van de taken als scrum master is het zorgen voor een wendbaar, zelforganiserend en continu verbeterend team. Het is zeker geen kleine taak, maar nodig om mensen succesvol in teams te laten samenwerken. Dit begint uiteraard met een zo passend mogelijk samenstelling van het team. Een juiste samenstelling van het team geeft al een voorsprong om te gaan werken met de scrum methode.

ONZE SCRUM MASTERS

Ecomfactory trekt ambitieuze projecten aan. Hiervoor zoeken wij scrum masters met gevorderde ervaring. Echte vakmensen met passie voor hun vakgebied én carrière. Die verder willen groeien als freelancer, of juist in loondienst. Wie je ook bent, wij zijn benieuwd naar je. Wil je jouw netwerk uitbreiden, de volgende stap maken in je professionele leven? Dan ben je ook benieuwd naar ons.

Direct reageren

Heb je of zoek je een opdracht?

Voor professionals

  • Contractuele afhandeling
  • Eén vaste contactpersoon
  • Op tijd je geld, binnen 30 dagen
  • Geen relatie of concurrentiebeding
  • Aansprakelijkheidsverzekering

Voor opdrachtgevers

  • Contractuele afhandeling
  • Eén vaste contactpersoon
  • Specialisten (5+ jaar ervaring)
  • De juiste persoon voor de job
  • You get what you pay for

Opdrachtgevers