Privacy policy Ecomfactory BV met handelsnaam Ecomfactory

Als u uw gegevens naar ons stuurt, is dat in aanmerking te komen voor een leuke opdracht. Wilt u niet dat uw gegevens gebruikt worden voor andere doeleinden, dan doen wij dat ook niet. Wij gaan altijd netjes met uw gegevens om en sturen ze alleen naar (mogelijke) opdrachtgevers als u daarmee akkoord gaat. Deze privacy policy laat zien welke gegevens we verzamelen en waarom we deze verzamelen. Zo weet u precies hoe wij te werk gaan.

WANNEER WE PERSOONSGEGEVENS OPSLAAN

Wij slaan uw gegevens op zodra u deze verstuurt via onze website of als u op een andere wijze kenbaar maakt van onze dienstverlening gebruik te willen maken. Het is ook mogelijk dat wij uw gegevens verzamelen als u deze heeft geplaatst op openbare webpagina’s waaruit kan blijken dat u passend bent voor een van onze opdrachten. Indien wij uw gegevens op die manier achterhalen, vragen wij altijd eerst toestemming voor het gebruik van uw gegevens. U kan dan één jaar voor leuke opdrachten worden benaderd. Elk jaar vragen we opnieuw uw toestemming voor het dan komende jaar.

Mochten wij binnen twee maanden geen akkoord hebben ontvangen voor het bewaren van uw gegevens dan verwijderen wij de persoonsgegevens uit ons systeem.

WELKE GEGEVENS WE OPSLAAN

Op het moment dat u via onze website gegevens achterlaat, bewaren wij de onderstaande gegevens in onze database:

  • (Voor)naam
  • E-mail
  • LinkedIn profiel
  • CV

Indien u als kandidaat wordt voorgesteld, kan de klant een toelichting op uw werkervaring of specifieke vaardigheden vragen. Deze gegevens worden ook in onze database opgeslagen.

Als u voor de opdracht wordt gekozen, hebben we meer persoonsgegevens nodig om de overeenkomsten op te stellen:

  • Woonadres en plaats
  • Geboortedatum en -plaats
  • Nationaliteit
  • Bedrijfsnaam, bedrijfsadres en plaats (indien van toepassing)

WAT DOEN WE MET UW GEGEVENS

Wij gebruiken uw gegevens:

  • Voor het verstrekken van uw persoonsgegevens aan derden voor het vinden van een opdracht
  • Voor het sturen van opdrachten, voor uzelf of bekenden in uw netwerk
  • Voor systemen waarin persoonsgegevens worden verwerkt voor het ondersteunen van personeelszaken en boekhouding, zoals voor ziekteverzuim, salarisadministratie en facturatie
  • Om u op de hoogte van brengen van Ecomfactory (netwerk)activiteiten
  • Voor commerciële uitingen waarbij bijvoorbeeld foto’s met/van u of uw quotes worden gebruikt, zoals op de website of tijdens netwerkbijeenkomsten.

VERSTREKKEN VAN PERSOONSGEGEVENS

Persoonsgegevens die wij van u hebben ontvangen, worden met derden gedeeld, anders dan vermeld bij het kopje ‘Wat doen we met uw gegevens’. De informatie kan bij Ecomfactory intern worden gedeeld. Al onze medewerkers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Cookies

Cookies zijn kleine tekstbestanden die op uw smartphone, computer of tablet worden opgeslagen wanneer u een bezoek brengt aan de website van Ecomfactory. In deze tekstbestanden wordt informatie opgeslagen. Door de informatie wordt u de volgende keer weer als bezoeker herkend op onze websites. Deze cookies worden gebruikt om het gebruik van de website gemakkelijker te maken en de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast worden cookies gebruikt om de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen door dit af te stemmen op uw interesses en voorkeuren.

Functionele cookies
De volgende cookies worden gebruikt om er voor te zorgen dat de website naar behoren functioneert:

  • Het opslaan van voorkeuren, zoals de taal en locatie
  • Het uitlezen van uw browserinstellingen om onze website optimaal op uw beeldscherm te kunnen weergeven
  • Het opsporen van misbruik van onze website en diensten, door bijvoorbeeld een aantal opeenvolgende mislukte inlogpogingen of misbruik van de quickscan te registreren
  • Het gelijkmatig belasten van de website, zodat de website bereikbaar blijft

Analytische cookies
Van de informatie met behulp van cookies wordt verzameld worden statistieken gegenereerd en bijgehouden. Deze statistieken geven inzicht in hoe vaak pagina’s bezocht worden, waar bezoekers de meeste tijd doorbrengen, enzovoort. Hierdoor kunnen wij de navigatie en inhoud van de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken. De statistieken en overige rapportages zijn niet te herleiden naar personen.

Wij gebruiken cookies voor:

  • Het bijhouden van het aantal bezoekers op de pagina’s
  • Het bijhouden van de tijdsduur die elke bezoeker doorbrengt op onze pagina’s
  • Het bepalen van de volgorde waarin een bezoeker de verschillende pagina’s van onze website bezoekt
  • Het beoordelen welke delen van onze website aanpassing nodig hebben
  • Het optimaliseren van de website op gebruikersgemak, laadtijd en leesbaarheid.

Social media cookies:
Sommige pagina’s op onze website zijn te delen via social media of bevatten een link naar sociale media platforms. Voor het functioneren van deze buttons wordt gebruik gemaakt van social media cookies van social media partijen.

Deze cookies maken het mogelijk dat:

  • U als ingelogde gebruiker van het geselecteerde social media bepaalde inhoud van onze website direct kunt delen.

Voor de cookies die de social media partijen plaatsen en de mogelijke data die zij hiermee verzamelen, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven. Ecomfactory heeft daar geen invloed op.

Mocht u nog vragen hebben over de website of over het gebruik van cookies neem dan contact met ons op via het contactformulier.

VERWIJDEREN VAN GEGEVENS

Als gegevens niet (meer) noodzakelijk zijn, zal Ecomfactory deze niet registreren dan wel verwijderen.

U mag uw toestemming op elk moment intrekken. In sommige gevallen zal het intrekken van toestemming gevolgen hebben voor de werkzaamheden voor Ecomfactory. U wordt hierover van geval tot geval geïnformeerd.

U heeft het recht uw persoonsgegevens in te zien, te rectificeren of te wissen door een mail te sturen naar directie@ecomfactory.com.

VRAGEN OF KLACHTEN

Klachten over het gebruik van uw persoonsgegevens meld u bij de Autoriteit Persoonsgegevens, nadat u Ecomfactory via directie@ecomfactory.com een redelijke termijn de tijd heeft gegeven op uw klacht te reageren. We controleren regelmatig of we aan de geldende privacy wetgeving en aan onze eigen privacy policy voldoen. Als u vragen heeft over deze verklaring, kunt u contact met ons opnemen: info@ecomfactory.com of bellen op nummer 070 – 219 90 45.

Versie mei 2018.